Stressreductie

Heartmath coaching

HeartMath biedt een uniek programma dat bij toepassing leidt tot hogere prestaties, betere gezondheid en een toegenomen gevoel van welbevinden. Het programma is bestemd voor zowel individuen als voor organisaties.

Uniek is de solide wetenschappelijke basis; gedurende circa 15 jaar is de methode en het effect wetenschappelijk onderzocht in uiteenlopende settings. De methode is ontwikkeld door het non-profit HeartMath Institute dat in 1991 is opgericht door Doc Childre in Californie, USA.
De kracht van het programma ligt in de combinatie van eenvoud en effect. De wetenschappelijke basis is vertaald naar technieken die gemakkelijk te leren zijn en altijd en overal toepasbaar zijn. Consequent gebruik van de technieken levert bijzondere resultaten op.

Zie voor meer achtergrondinfo: www.heartmathbenelux.com

Yoga Nidra

Slaap van de yogi’s en volkomen ontspanning voor body, mind en soul.
Yoga Nidra is een verrassende manier om volkomen te ontspannen en stress levels te reduceren.
En voor iedereen toepasbaar, ook zonder enige ervaring met yoga.
Leer in deze workshop Yoga Nidra toe te passen in het dagelijks leven. Onvoorstelbaar eenvoudig en met groot effect. Merk al naar een paar sessies de effecten op je gezondheid en je gevoel van welbevinden. Ontdek nu diepe ontspanning en de waardevolle effecten in onze workshop of in individuele coachingssessies.

In de introductieworkshop maak je kennis met de actergrond en de technieken van Yoga Nidra en hoe je deze thuis kunt toepassen.
Het zal je lven veranderen in het hanteren van stress en is een uiterst effectieve manier om slapeloosheid te verhelpen/voorkomen.
Ervaring wijst uit dat 30 minuten Yoga Nidra hetzelfde effect heeft als 3-4 uur slaap.

Yoga lessen zowel in kleine groepen als individueel binnenkort in ons programma.

Verder verzorgen we Mindfullness en Meditatie lessen.